dafengqixi

Legion Mount to Wotlk in air not fly Animations! help me ! please !

3 posts in this topic

Hi, everyone!
This is my first post!
This is a help post!
I hope you can help me!
I transplanted the legion's mount model to wotlk!
But, flying mount that swim in the air!
I refer to this post:

This is my video:

video
I tried to change the value, and it didn't work!
Am I mistaken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, author from that post here!

It's been a long time since my last post, I've not been into modding lately but I hope this helps.

According to your video, I think you forgot the last step to get the work done. This one, especifically:

Quote

-Then go again to  struct sAnimations_Animations, the one correspinding to the new animation (15 in my case), and then change the anim_ID with the value that had the old one. 8 in my case.

So you need to edit the corresponding index(42 or 3, both you used for example) on struct sAnimations_Animations, and swap the animID (that it would probably be A_Stand (0), according to the results) with MountFlyIdle (x), in order to choose it you can use the scrollbar that appears when editing this field.

Hope it works for you, good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

xDxDxDxDxDxDxD

I'm very excited now!!!!

I did it!

I'm very grateful to infernus55!

Thank you very, very, very, very much!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now