Sign in to follow this  
Followers 0
Legitdeadeye

Mac wow not seeing custom islands

7 posts in this topic

Hello. I have made a custom continent behind the "blue wall" in eastern KIngdoms. Most of my friends can see the continent, but 1 friend cant. He plays on a MAC and its a wotlk server. Can someone maybe give a solution or explain to why its not working for him (NOTE: I'm not good at computers, I just love to have fun with noggit and etc.. =)))) ) 

Thanks again <3

Legit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, does he have the MPQs? Did he put them at the right point? If you’re using a modified exe, does he?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, wungasaurus said:

Well, does he have the MPQs? Did he put them at the right point? If you’re using a modified exe, does he?

I made a custom island within the blue walls of eastern kingdoms and he can see that perfectly. It's just that he cannot see anything I created outside the blue wall

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, wungasaurus said:

Well, does he have the MPQs? Did he put them at the right point? If you’re using a modified exe, does he?

and yes he does have MPQ files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

and you're sure the correct wdt file is in that mpq? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/9/2018 at 9:38 PM, wungasaurus said:

and you're sure the correct wdt file is in that mpq? 

All my friends got the same patch. They are well aware on how to put the patches in. Been making patches for us for a 6 months. All my friends can see the custom island except my friend with the mac. And he knows the most about MPQ patches and how to install them. He just simply can't see the custom island.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only reason there can be for not seeing an island „outside of the blue walls“ i.e. „the blue walls not changing“ is that the WDT file change is not seen by the client. That’s all I can say.

Without the data, no way to debug it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0